INFORMATION OCH SERVICE

RECEPTION

Vår reception är öppen på följande tider:

16/6-17/8: dygnet runt.

18-31/8: 08.00-23.00

Incheckning från kl 16.00 (tidigare incheckning möjlig om rum är klart).

Utcheckning senast kl 11.00.

Bagageförvaring finns i receptionen.

AVSTÅND

Affär: 1,5 km (livsmedel)
Centrum: 1,5 km
Flygplats: 3 km
Hamnterminal: 2,5 km
Bankomat: 500 m
Badmöjlighet: 100-300 m
Restaurang: 0-250 m

ADRESS

Adress: S:t Göransgatan 31, SE-621 55 Visby. Tel reception 0498 – 25 12 00

BAD

Vår pool är öppen från början av maj till slutet av september, lite beroende på rådande väderlek. Poolen öppen 07.00-22.00 dagligen. Nedanför hotellet finns dessutom sandstrand med badbryggor.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Hotellet är en bostadsrättsförening med separata ägare på varje enhet. Den tid ägaren ej själv nyttjar sin enhet hyrs den ut av hotelloperatören. Man får som ägare ej lov att bo permanent på anläggningen.

FRUKOST

Frukost ingår i samtliga logipriser. Vi serverar frukostbuffén en trappa ner från receptionen. Frukost serveras 07.30-10.00.

MOTION/FRITIDSAKTIVITETER

I vårt fitnessrum finns crosstrainer, motionscykel, hantlar m.m. och vi har även ett strandgym/utegym bredvid Gute Grill & Bar. Till och med vecka 32 finns det möjlighet till Gruppträning/PT tillsammans med Anna Parrow. Volleyboll/Beachvolleyboll, Kubb, Pingis, Sällskapsspel m.m finns tillgängligt för utlåning. Löprunda i härlig natur finns i form av ”Hälsans Stig” (ca 7 km) i närheten av Tott Hotell. Hör av dig till receptionen för mer information om alla aktiviteter!

HANDIKAPPANPASSNING

Hotellet är ej handikappanpassat. Dock har vi några rum med ingång direkt från gården som fungerar för gäster med lättare rörelsehinder.

HYRCYKLAR

Cyklar finns till uthyrning på Tott Hotell! Säg till i receptionen så hjälper vi dig.

HYRBILAR

Vill du hyra bil på Gotland? Receptionen hjälper gärna till och förmedlar kontakt med biluthyrare.

IN- & UTCHECKNING

Incheckning från kl 16 ankomstdagen. Utcheckning senast kl 11 avresedagen. Bagageförvaring finns i receptionen.

INTERNET

Hotellet erbjuder gästerna fri uppkoppling mot det trådlösa nätverket och i receptionen finns en gästdator där du kan kolla din e-post och läsa nyheter.

KLÄDVÅRD

Strykrum med strykbräda och strykjärn finns på plan 4 i huvudbyggnaden.

PARKERING

Hotellet erbjuder goda parkeringsmöjligheter, fri parkering.

RESTAURANGER

Hotellet har egna restauranger sommartid men Visby erbjuder ett rikt utbud av matställen, året runt! Givetvis kan receptionen hjälpa dig med bordsbokning.

RÖKNING OCH HUSDJUR

Hela hotellet är givetvis rökfritt och husdjur får endast medtagas i vissa bungalows, kontakta hotellet för bokning av rum med husdjur. Rökning endast tillåten på anvisad plats intill huvudbyggnaden.

STÄDNING, SOPOR OCH DISKNING

Daglig städning ingår i alla boendetyper. Diskning ingår ej i städning utan det måste du utföra själv som gäst (annars sker tilläggsdebitering). Sopor skall sorteras då vi måste vara rädda om den gotländska miljön vi lever och verkar i. Kompost & övrigt brännbart avfall sorteras.

TELEFON

Rummen har telefoner vilka du kan nyttja mot kostnad. Mobiltäckningen är god med undantag för Telenor.

TIDSKRIFTER OCH BÖCKER

I receptionen finns både böcker och tidskrifter att låna.

TRANSFER

Transport från hamnen med taxi kostar ca 100 kr och från flyget ca 150 kr. Vi har avtalspriser med Taxi Gotland, boka på 0498-200 200.

TV-KANALER

På våra TV-apparater visas SVT1, SVT2, TV3, TV4, kanal 5, TV6, BBC World, Kunskapskanalen och Barnkanalen.

ÅLDERSGRÄNS

På hotellet är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende vid incheckning, personer 18-24 år får erlägga deposition som återfås vid utcheckning om inga missöden uppstått under vistelsen. Anläggningen förutsätter att alla gäster håller god ordning och att en trivsam och lugn miljö upprätthålls.