• areskifinals_1500

Valborgshelg & Åre Sessions – 2017

Valborgshelgen är det stora avslutet på vintersäsongen i Åre. I år med det nya tillskottet Åre Sessions, en helt ny musikfestival med artister som Veronica Maggio, Eric Lundin, Hurula, The Hives & Litte Jinder. Dessutom är det Åre Ski Finals, en härlig skidfest där de tävlande gör upp i fyra grenar; Puckelpist, Skicross, Parallellslalom och Längdsprint.

På Tott Hotell Åre bor du i bekväma rum med utsikt över hela dalen och direkt kontakt med backarna. Efter dagen i backarna eller framför scenerna kan du slappna av i Tott’s spa med pool, bubbelpool och bastu. Dessutom bor du nära byn och scenerna i Åre Sessions, som bara ligger en kort (men brant) promenad bort. Det går även bra att ta den klassiska bergbanan från torget och hoppa av på mellanstationen nära Tott. Välkomna till att fira Valborg på Åres skönaste skidåkarhotell!

Prisexempel:

Thyras Dubbelrum från 1 430 kr/natt (2 personer)

Svit Ugglebo från 2 000 kr/natt (2 personer)

Svit Duvbo från 2 300 kr/natt (4 personer)

Svit Svalbo från 2 500 kr/natt (4+2 personer)

I priset ingår frukost, pool, bastu och gym.

Om Åre Sessions 29-30 april

Åre Sessions är en nystartad festival med ambitionen att vara skidsäsongens sista fest – och sommarens första festival! Festivalen presenteras av Luger och innehåller artister som Veronica Maggio, Eric Lundin, Hurula, The Hives & Litte Jinder. Den fullständiga lineupen kommer innehålla ett tjugotal namn med fokus på den nordiska musikscenens just nu främsta akter. Dessutom kommer ett stort antal DJ’s att tonsätta nattklubbar, barer & utomhusscener i Åre under Valborgshelgen.

Scenerna för Åre Sessions kommer att ligga på olika platser och spelställen runt om i byn, en kort (men brant) promenad från Tott Hotell. Det går även bra att ta Åre Bergbana till mellanstationen från torget till Tott. På Åre Sessions säljs inga traditionella festivalbiljetter, istället fungerar ditt SkiPass som festivalbiljett (i mån av plats och först till kvarn). Välkommen till Valborgshelgen och Åre Sessions på Tott 2017!

 

Boka nu

TELEFON

öppettider: mån-fre 09-16.30
0771–42 50 00

EMAIL

bokning@totthotell.se

LÄS MER:

Åre Ski Finals

www.areskifinals.com

Åre Sessions

www.aresessions.se