Tott_Are_konf-4

Konferens i Åre på Tott Hotell 2016/2017

Håll nästa konferens i Åre och på Tott Hotell! På Tott bor ni i ett av Åres mest klassiska hotell med oslagbar utsikt över byn, “Ski In – Ski Out” (30 sekunder till liften), och bara 5 minuters promenad till Åre Torg. Välj mellan boende i sköna dubbelrum och lyxiga sviter!

På Tott finns allt som behövs för en lyckad konferens i Åre. Utöver det perfekta läget erbjuder vi bland annat ett fullt utrustat gym och ett spa med relax, pool, bastu och bubbelpool! Vår restaurang Gute Grill & Bar, som serverar grillade och rökta rätter med smak av Jämtland, har fantastisk utsikt och panoramafönster. Faciliteterna omfattar även vår egna nattklubb, Nightwing, ett stort varmgarage med plats för 30 bilar och Åres största solterass med utsikt över hela byn/fjället.

För konferensen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att arrangemanget ska bli så lyckat som möjligt! Våra möteslokaler kan ta emot upp till 200 personer och gällande vad som ska ingå så är vi lyhörda och flexibla efter era önskemål för er konferens i Åre. Mer info om våra lokaler och priser hittar ni i menyn till vänster. Kolla in prisexempel för konferenser nedan, kontakta oss på 077-142 50 00 eller bokning@totthotell.se för frågor och info!

“Konferens i Åre på Tott Hotell”

Boende, mat och konferens från 1 380 kr per person och dygn

inkluderar logi del i fyrbäddsrum, frukost, konferenslokal, kaffe, lunch, kaffe, en tvårätters middag samt entré till pool, gym och bastu. Pris del i dubbelrum 1 570 kr per person och dygn.

All priser är inklusive moms.


Konferens & Flyg, “Fly and meet” i Åre

Flyg, boende, mat och konferens från 3 580 kr per person och dygn

Flyg från Stockholm, logi, frukost, konferenslokal, kaffe, lunch, kaffe samt en tvårätters middag. Kostnad för transfer tillkommer.

All priser är inklusive moms.


Boka er konferens i åre redan idag – kontakta oss på 077-142 50 00 eller bokning@totthotell.se för frågor och info!