Tott Hotels välkomnar två hotell i Visby

Tott Hotels är ett nytt franchisekoncept som riktar in sig på hotell med unika lägen och speciell karaktär. Nu välkomnas två pärlor innanför ringmuren i Visby; Hotell Gute och Hotell Breda Blick.

De två hotellen ingår i Totts nya franchisekoncept Tott Hotels. De anrika Hotell Gute och Hotell Breda Blick passar perfekt in i det som är grunden i konceptet, unikt läge och speciell karaktär. Hotellen i Visby kommer att drivas av Karin och Bosse Gustafsson, lokala företagare med stort kontaktnät och god kännedom om Gotland och turistnäringen.

Inom Tott Hotels samlas hotellen under ett gemensamt tak för bokning, marknadsföring och administration. Tott Hotels är nu i en expansionsfas och söker aktivt efter fler hotell.

– Det känns bra att vara tillbaka i Visby, vi har haft ögonen på de här anrika hotellen under en längre tid och när möjligheten dök upp slog vi till. Vi välkomnar Bosse och Karin till Tott Hotels. Det är två välskötta och bra fungerande hotell, vi genomför några uppdateringar under våren men planerar inte att göra några stora förändringar, säger Stefan Liljestrand, VD på Tott Hotels.

Ägarbytet har redan skett och nu drivs verksamheten vidare under samma namn, Hotell Gute och Hotell Breda Blick.

Fastighetsbyrån i Visby har varit till stor hjälp under sökandet efter hotell på Gotland.

Stefan Liljestrand, VD:
070-773 45 89,
stefan@liljestrand.se

Jenny Moore, Försäljning & Affärsutveckling:
070-640 42 62,
jenny.moore@liljestrand.se

www.totthotels.se